Wie zijn wij?

Wie zijn wij?

‘Plezier, Ontspanning & Diversiteit’

Dit zijn een aantal elementen wat Salsa Diversión hoog in het vaandel heeft staan. Maar wie zijn nu die mensen achter Salsa Diversión LA style in Valkenswaard?

Renate & Jasper

Hallo, ik ben Renate Bots en ik ben Jasper Raijmakers, beide opgegroeid in Valkenswaard
In 2006 zijn wij begonnen met Salsa dansen in Valkenswaard bij Salsa Expressión. Na een proefles gedanst te hebben, hadden wij er veel zin in en zijn fanatiek begonnen aan niveau 1. In al onze vrije weekenden gingen wij naar salsa feestjes her en der om maar zo veel mogelijk te leren. In de loop der jaren hebben wij van verschillende docenten en op verschillende plekken les gehad. 
Na vele jaren zijn wij terecht gekomen bij Salsa Club Weert waar wij tevens zijn begonnen met wedstrijd dansen, waar op dat moment onze uitdaging lag. Hierna ben ik (Renate) in de lessen van Salsa Club Weert gaan assisteren en uitgegroeid naar docent.
Mijn droom is altijd geweest om een eigen dansschool voor salsa dansen te starten in Valkenswaard. 
En zo waar is deze nu uitgekomen!
Wij verbreedden ons in het salsa dansen door zelf bootcamps te volgen bij verschillende dansscholen en alles rondom salsa bij te houden. Wij willen graag onze kennis, enthousiasme en fun door geven in onze lessen naar de cursist.

Het team

Renate, dragend docent / Jasper, hoofd assistent / Kiki, assistent / Sjoerd, super heer
© Copyright 2019 by Rob / Sponsored by: / KVK: 60934220 / BTW: NL001851386B65 / Bank: NL34RABO0184362881